UF-företagare?

Vill du som UF-företagare samarbeta med off2off som en av våra förändringsagenter? Då har du kommit rätt!

Vad ska du göra som UF-företagare? 

Du som UF-företagare kommer fungera som förändringsagent för off2off. Du får möjligheten att lära dig mer om den offentliga sektorn och dess förhållningssätt. Din arbetsuppgift är att jobba som konsult och på så sätt sälja in vår befintliga tjänst till nya kunder, i utbyte får du ta del av intäkterna. Du knyter nya kontakter som du kommer ha nytta av i resten av livet. Kanske träffar du din framtida chef eller kollega någonstans på vägen? 

Du får nu chansen att förbättra kommunernas synsätt på ekonomi och konsumtion. Kanske kan du vara anledning till att din hemkommun blir bättre och mer cirkulär.

Vad gör off2off?

De tjänster vi erbjuder är främst en digital plattform för hantering och återanvändning av underutnyttjade produkter. Genom plattformen får man som organisation en överblick av sina inventarier, till exempel möbler, vilka sedan matchas med organisationens behov. På så vis kan inventarier återanvändas på ett resurseffektivt sätt. 

Utöver den digitala plattformen erbjuder off2off även sin expertis och rådgivning inom strukturerad återanvändning samt kring processen att implementera den digitala plattformen för att optimera den effekt som den ger. 

Du kan läsa mer om de tjänster vi erbjuder under fliken Våra erbjudanden 

Ella, vår tidigare förändringsagent

Kontakta Ella Selander på ella@off2off.se  eller ring oss på 054-7000020

Ella är marknadsansvarig UF, samt UF-alumn som våren 2020 var finalist i UFs riksfinal inom två kategorier.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Teamet smygstartar och tar en solfika! Mer nyheter kommer. 😎

Ett inlägg delat av off2off AB (@off2off.se)

Kontakt
054-70 000 20