Måndag den 23 november uppmärksammar vi cirkulär ekonomi

Circular Monday infaller måndagen innan Black Friday och vill påminna om att vi behöver ha ett cirkulärt tänk för att kunna ha en hållbar konsumtion. Det vill säga ett mönster där vi i första hand använder de resurser vi har att tillgå mer, i andra hand återanvänder, i tredje hand återvinner och i minsta möjliga mån slänger.

Vi är övertygade om att ett cirkulärt tänk är den rätta vägen och arbetar genom vår verksamhet med att hjälpa våra befintliga kunder att ställa om, men också med att övertyga andra aktörer och potentiella kunder att satsa mot en cirkulär ekonomi.

Därför är vi en stolt Buddy till #circularmonday. Hjälp oss att sprida ordet och lyfta fram ett cirkulärt tänk på måndag! Kanske kommer vi också passa på att presentera en spännande nyhet dagen till ära.

 

Kontakt
054-70 000 20