off2off taler ved Avfall Sveriges efterårsmøde

Den 14. november præsenterer vores CEO vores aktiviteter under overskriften “Smart Resource Management med digitalisering i den offentlige sektor” på Avfall Sveriges efterårsmøde efter en anmodning fra dem. Avfall Sverige er den kommunale affaldshåndteringsorganisation og består af mere end 400 medlemmer, hovedsagelig kommuner, kommuner og kommuner, men også private virksomheder.

-En anerkendelse for vores presserende indsats for at støtte offentlige og private aktiviteter for at forebygge affald gennem smartere ressourcestyring gennem digitalisering. Det er selvfølgelig godt, at vores unikke tjenester og ekspertise, som vi har bygget op over disse år sammen med vores partnere nu modtage yderligere opmærksomhed, siger vores CEO Fredrik Östlin

 

 

 

Kontakt