off2off, svenska mästare i innovation?

Idag är det Stockholm som är arena för off2off!

Vår vd Fredrik Östlin får motta sin prischeck för vinsten av länsfinalen av SKAPA-stiftelsens utvecklingsstipendium i samband med invigningen av Eget företag-mässan i Älvsjö kl 11. Därefter kommer Fredrik också delta i en pitchtävling mot övriga finalister inför tre investerare. off20ff är för övrigt den första tjänsteinnovation som vunnit länsfinalen i Värmland sedan priset delades ut första gången 1985, 28 år sen!

Ikväll kl 18-22, på Innovationsbanketten som äger rum på Stockholms konserthus, är det så dags att presentera vinnarna i den nationella finalen av Sveriges största innovationspris, SKAPA-stiftelsens utvecklingsstipendium. Hur ser chanserna ut för off2off då?

-Jag har kollat igenom övriga bidrag och ser att off2off ligger med i toppen. Har en liten farhåga att förlora mot världens behov av rent vatten än en gång!* Men jag går all-in, vinnarskalle som jag är! säger Fredrik

*off2off deltog i Globe forums länsfinal i miljöinnovationstävling i Karlstad mars 2012, då off2off kom 2a efter en innovation som just gjorde anspråk på att lösa jordens behov av rent vatten.

 

 

Kontakt
054-70 000 20