off2off ställde ut i riksdagen

11 december fick off2off möjlighet att träffa riksdagsledamöter vid en gemensam lunch för att diskutera innovationsfrågan och sedemera även ställa ut i riksdagen.  

Det var tio av årets 48 SKAPA-finalister som fick visa upp sina innovationer i Riksdagen. Syftet är att informera riksdagsledamöter om hur det är att driva en innovation från idé till en kommersiellt framgångsrik tjänst eller produkt. Över en lunch har utställarna också möjlighet att diskutera med ledamöterna vad politiker kan göra för att förbättra det innovativa klimatet.

– Att ordna träffpunkter mellan uppfinnare och politiker är ett viktigt steg för att skapa bästa förutsättningar för den enskilde uppfinnaren att bidra till Sveriges tillväxt och konkurrenskraft, säger Mats Olsson, ordförande I Svenska Uppfinnareföreningen och Stiftelsen SKAPA.

Riksdagsledamöter är indirekta kunder

– Jag såg detta som en möjlighet till flera nya kundkontakter. Riksdagsledamöter känner också kommunalråd och vet vilka som brinner för frågan. Det blev också mycket lyckat med ingående diskussioner och nya kontakter med ett 10-tal riksdagspolitiker/gruppledare, säger Fredrik Östlin, vd och grundare av off2off.

Dagen arrangerades av Riskdagens tvärpolitiska nätverk – Forum för Uppfinningar och Innovationer i samarbete med Svenska Uppfinnareföreningen.

 

Kontakt
054-70 000 20