Upplands Väsby tar steget upp i avfallstrappan

Som första SÖRAB*-kommun tar nu Upplands Väsby kommun steget upp i avfallstrappan och ökar sin återanvändning. 

Detta gör Upplands Väsby bland annat genom att teckna avtal med off2off som en naturlig del i att uppnå delmål 2016 i den SÖRAB-gemensamma avfallsplanen, att öka återanvändning det finnas etablerad återbruksverksamhet för de kommunala verksamheterna (5.3)

– Det bästa är att vi istället för att slänga sakerna kan använda dem igen. I och med det kan vi göra både stora miljövinster som ekonomiska vinster! säger Lotten Andersson, avfallsutvecklare, Upplands Väsby kommun.
*SÖRAB är kund till off2off och är ett regionalt avfallsbolag som ägs av kommunerna Danderyd, Järfälla, Lidingö,
Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby och Vallentuna (samt Stockholm).

Kontakt
054-70 000 20