Nordiska Ministerrådet efterfrågar off2off´s kunskap

Vår vd Fredrik Östlin deltog den 28 april, som särskilt inbjuden som ett av fem svenska företag, i workshopen ”Moving Towards a Circular Economy – New Nordic Business Models for Resource Efficiency and Waste Prevention” som Nordiska ministerrådet arrangerade.

Keynote speaker var bland annat Sandy Rodger, Lead, Project Mainstream, Ellen MacArthur Foundation och Oksana Mont, Professor, Researcher on New Business Models and Circular Economy, Lund University. I presentationerna lyftes off2off upp som ett tydligt exempel på cirkulär ekonomi.

-En av de bästa och mest givande workshopar jag deltagit i, genomtänkt, kvalitet och stort engagemang. För att inte säga lunchupplevelsen på Copenhagen Street Food on Paper Island (organic), säger vår vd Fredrik Östlin

Vill ni få en del av resultatet av workshopen, se filmen här under!

Kontakt
054-70 000 20