Vill du också förändra världen?!

Vi letar personal/framtida delägare!

Vilka är vi?
off2off är en mogen digital IT-startup med hållbarhet som affärside. Vi gör återanvändning möjlig, framförallt inom offentliga och privata organsationer. off2off startades 2011 av vår VD och resan har gått sakta men säkert framåt. Vi kom i höstas med i Tillväxtverkets bootcamp som ett av sju digitala företag i Sverige med hållbarhet som affärsidé. Det har bland annat inneburit att vi nu är på väg in i en tillväxtfas och det är dags att öka ut vårt team. På IT-sidan finns sedan starten en erfaren IT-projektledare. Vill du veta mer  kontakta oss gärna så tar vi en fika i stan, t.ex på Karlstad Business Center där vi sitter vid behov eller i centrala Stockholm.

Vad vi erbjuder
En modern arbetsplats där vi gillar att jobba tillsammans i moderna miljöer, både IRL och virtuella. Ersättning eller framtida delägarskap får diskuteras. Vi erbjuder ett uppdrag med stort eget ansvar och ser en start på konsultbasis alt projektanställning.

 

IT-utvecklare

Vad är på G?

Vi syftar till att bygga om systemet från grunden. Vi har ännu inte satt teknik, och där är du välkommen med inspel och kan sätta standarden. Vi lutar just nu dock åt Laravel (PHP) med en MySQL/MariaDB-databas med Vue.js i frontend vilket ger följande kravprofil:
*erfarenhet av backend- och frontendprogrammering
*erfarenhet av PHP
*erfarenhet av Vue.js ELLER Angular.js ELLER React
*Några projekt där du nyttjat olika typer av externa och interna HTTP-API:er

Meriterande

*Erfarenhet av Laravel eller andra backend-ramverk
*Erfarenhet av Vue.js och dess tillhörande bibliotek
*Kunskaper i serveruppsättning och drift

Du ska vara tekniskt intresserad, lyhörd och kreativ med engagemang för en hållbar framtid.

 

Säljare/affärsutvecklare

Vad är på G?

Vi har idag drygt tio kommunkunder och behöver utöka vårt team. Har du ett driv för hållbar utveckling, lite kolla på de globala målen och drivs av att rädda världen samtidigt som du tjänar pengar? Då söker vi dig för att utöka vår säljarbete och bygga en större verksamhet.

Meriterande

*Testat lite olika jobb, gärna inom offentlig sektor
*Projektledningsuppdrag
*Arbetat med Hotspot
*Kurser inom Marknadsföring, Företagsekonomi & Kommunikation
*Gillar att slutföra det du påbörjat
*Ledarskapserfarenheter

Du ska vara intresserad, lyhörd och kreativ med engagemang för en hållbar framtid. En stark vilja att kommunicera och förändra världen ses som ett plus!

Sista ansökningsdag: 2018-09-30

Kontakt
054-70 000 20