Nu ökar vi kapaciteten för att hjälpa offentliga och privata organisationer att se om sitt hus

I samband med Covid19-pandemin har vi alla blivit ytterst medvetna om hur beroende vi är av de resurser som finns att tillgå lokalt/regionalt. Ett cirkulärt tänk har i kristider börjat andas morgonluft, dvs vad kan vi göra med de resurser vi redan har? Och vilka resurser har vi? Och hur ska vi förändra vårt beteende/utveckla vår verksamhet för att vara hållbara?

Vi i off2off har under vintern arbetat med två separata utvecklingsprojekt och nu har de börjat visa resultat.” säger vår vd Fredrik Östlin

off2off har sedan 2011 byggt på en cirkulär idé och en tjänsteinnovation. Vi ser nu, som det ”born circular”-företag vi är, att med first moover advantage är det nu rätt läge att skala upp. Både kunder och investerare har börjat inse att cirkulära affärsmodeller är bra investeringar, inte bara miljömässigt.


Off2off har en mycket spännande affärsidé och gedigna kunskaper inom området som den “mogna” start-up de nog får anses vara. Jag blev nyfiken direkt när jag såg företaget första gången i ett forum för start-up bolag och vårens samtal med Fredrik har fått mig att förstå företagets fulla potential och varför det ligger helt rätt i tiden att skala upp verksamheten nu. 

Cirkulär ekonomi är lite av en ny bransch för mig men ser ett mycket spännande uppdrag framför mig tillsammans med teamet på off2off och har ett högt förtroende för den kunskap och erfarenhet de har byggt upp under åren. säger David Norrman,  investerare  och ny delägare och CMO i off2off. David har en bakgrund från de stora telekombolagen, senast som product manager B2B på Telenor.

 

off2off satsar nu på att skala volym i offentlig sektor och tar även steget in i flera branscher. Marknaden har börjat mogna och vi har en kompetent plattform samt expertis för att hjälpa våra kunder ge den effekt de eftersträvar. Vi bygger nu ut teamet med fokus på ökade sälj- och affärsutvecklingsresurser.

*Att overheadapparaten i dessa tider skulle komma att stå som en länk mellan vad overheadpapper kan användas till i samband med bristen på ansiktsskydd, och att vi i off2off vid ett flertal gånger sett hur udda lokala överskott som overheadapparaterna kommit andra till gagn inom samma organisation, var otippat. Då overheadapparaten inte längre används i konferensrummet, utan numera ses som ett kreativt och enkelt verktyg på förskolor för skuggspel, förstora bilder och göra stora målningar.

 

Kontakt
054-70 000 20