Hittills har 13 miljoner kronor & 358 ton CO2 sparats med hjälp av off2off

Vi bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att hjälpa våra kunder med resursoptimering och det syns på siffrorna.

Från starten med off2off 2011 till och med september 2020 har vi tillsammans med våra kunder sparat lite drygt 13 miljoner svenska kronor och 358 ton CO2*. Vi har alltså förhindrat utsläppet av 358 ton CO2 genom återanvändning av redan befintliga resurser. Genom att återanvända besparar vi världen de utsläpp som tillverkning av nya resurser kräver. Denna återanvändning har även sparat våra kunder drygt 13 miljoner kronor tillsammans sedan off2offs start. Det kallar vi en bra affär, för oss, för våra kunder och framförallt för samhället och världen.

Tillsammans skapar vi en bättre framtid med en cirkulär ekonomi!

*enligt egna beräkningar

 

Kontakt
054-70 000 20