Idag uppmärksammar vi cirkulär konsumtion!

Circular Monday är ett ideellt initiativ skapat för att belysa vikten av en cirkulär konsumtion. Det är ingen slump att dagen infaller måndagen före Black Friday som är känt för att uppmana till handel och linjär konsumtion.

Initiativet Circular Monday vill därför påminna om att vi behöver hålla vår konsumtion cirkulär för en hållbar framtid. Det är helt enkelt inte hållbart att fortsätta med en linjär konsumtion.

Vi på off2off som arbetar med att öka återanvändning och cirkulär konsumtion varje dag är därför stolt Buddy till initiativet Circular Monday. Sugen på mer inspiration till cirkulär konsumtion? Kolla in Circular Mondays hemsida där det under dagen kommer att bjudas på föreläsningar och live events.

I år firar vi Circular Monday med en spännande nyhet!

Vad är bättre än en organisation som arbetar med cirkulär konsumtion? Två organisationer som arbetar med cirkulär konsumtion i ett samarbete. Vi inleder nu ett samarbete med företaget ToUse som erbjuder en cirkulär tjänst för återanvändning riktad mot privatpersoner. Cirkulär ekonomi handlar faktiskt om samarbete. Mer om detta kommer framöver!

 

Kontakt
054-70 000 20