Vi utvidgar vår verksamhet med en ny Key Account Manager

Martina har tidigare arbetat med försäljning och marknad inom branscher som matsvinn och komponenter till elbilar. Hon har en stor erfarenhet av liknande roller i dessa branscher och har en examen som civilingenjör i internationell industriell ekonomi.

Men det var framförallt Martinas stora hållbarhetsintresse som gjorde att vi fastnade för henne. I tidigare roller har Martina med sitt engagemang gjort en stor skillnad och bidragit till en mer hållbar framtid.

”Jag ser fram emot att kunna bidra till en mer cirkulär värld genom off2off” – Martina Anvret

Vi ser fram emot att jobba tillsammans med dig Martina, välkommen till teamet!

off2off har ett väl sammansatt team med olika bakgrunder och spetskompetenser som kompletterar varandra. Läs mer om oss som jobbar med off2off här.

Kontakt
054-70 000 20