Höganäs tar steget mot en grönare kommun

Vi rivstartar hösten genom att dela med oss av den glädjande nyheten att Höganäs kommun har tecknat avtal med off2off! Höganäs kommun kommer att få en egen version av vår digitala plattform för återbruk och kommer därmed att kunna optimera sin resursanvändning på en helt ny nivå. Vi ser fram emot att börja vårt arbete tillsammans mot ett hållbart och cirkulärt Höganäs.

”Det är glädjande att vi snart kommer ha verktygen på plats för att kunna använda kommunens resurser ännu bättre. Genom att synliggöra och erbjuda möbler och andra inventarier som inte används för alla i kommunens verksamheter hoppas vi minska på inköpen av nya produkter, minska vår miljöbelastning och förbättra våra verksamheter.” Herman Crespin, Kommunchef i Höganäs.

Kontakt
054-70 000 20