20 MSEK, bara en siffra men så mycket mer..

Den 2 februari kl 14.04 passerades en milstolpe, effektmålet 20 MSEK i sparade kronor jämfört med om de skulle köpts nytt för våra kunder. Utöver de direkta ekonomiska besparingarna har 537 ton CO2 också besparats miljön, genom att lära våra kunder se de resurser de redan har. Vi är i samhället idag inne i en positiv trend kring att nyttja resurser smartare och kunskapen vi i off2off byggt tillsammans med våra kunder om hur få bästa effekt är mer relevant än någonsin. Och vårt mål är en miljard årligen, så dags att få bättre snurr på våra resurser!

Varför nöja sig med ett ”gymkort” och dåligt samvete, när man kan få gymkortet och en PT? Det är ju det som ger effekt! Vårt digitala stöd för cirkulär möbel och inventariehantering kan ni beställa både som ett ”gymkort” där ni har tillgång till allt 24-7, men vi rekommenderar att läggar till vår PT, personal trainer, för att säkerställa en god effekt.

Och vet ni vad det var som vågen att tippa över till milstolpen 20 MSEK? Jo det ni ser på bilden, en tippbräda/ryggsträckare…
Eller som de säger på fackspråk en traktionsbänk.

Att vår VD Fredrik Östlin dessutom har en bakgrund som legitimerad fysioterapeut är lite kul…
Kontakt
054-70 000 20