#whitemonday 50% på inspirationsföreläsningen ”Smart resurshantering med digitalisering inom offentlig sektor”

Den 23 november är det återigen dags för Black Friday – dagen som inte alls går ihop med de senaste klimatrapporterna. Men i Sverige har över 130+ företag, organisationer & influencers skapat en motpol till dagen, för att visa på alternativ till nykonsumtion. WWF, Naturskyddsföreningen och Cradlenet är exempel på organisationer som står bakom kampanjen White Monday.

Vi på off2off står bakom detta initiativ som visar att det finns positiva alternativ till ett köp och släng beteenden och idag lyfts vi tillsammans med 130+ företag, organisationer och influencers under hashtag #whitemonday, på www.whitemonday.se och i media SVT, TV4, DI mm.

Dagens erbjudande till kommuner, landsting och statliga myndigheter är att vi denna vecka ger 50% rabatt på vår inspirationsföreläsning ”Smart resurshantering med digitalisering inom offentlig sektor” . En uppskattad föreläsning som vår vd Fredrik Östlin höll den 14 november på Avfall Sveriges höstmöte.

Erbjudande: 5000 kr plus resa och boende! (t.o.m 27 november)

För beställning kontakta oss på kontakt@off2off.se eller 054-70 000 20.

Kontakt
054-70 000 20