Vi firar 8-år med att dubbla storleken

off2off fyllde nyligen 8 år. En lång resa när man tittar bakåt, men ännu roligare att titta framåt då det börjar saker hända fortare än tidigare i branschen, så nu är det rätt tid för off2off att ta nästa steg.

”Idag är jag glad att få presentera två nya ansikten till företaget och vårt team! Vi har letat länge och nu funnit det vi har letat efter! Vi stärker upp med IT-utvecklare Robin Persson som ska vara en nyckel i vår nya plattform som går under arbetsnamnet Använda, Optimera & Cirkulera, samt Jens Persson som projektledare för ett internt utvecklingsprojekt där vi ska skapa en struktur för att kunna växa snabbare. Intressanta paralleller mellan Robin Persson och Jens Persson, som inte är släkt, är att de båda är yngre starka krafter samt att de har erfarenheter från en annan logistik bransch med mycket hållbarhet i, järnvägsbranschen.” säger vår vd Fredrik Östlin

Kontakt
054-70 000 20